2017. szeptember 6., szerda

TESZT: Virágba borult Lush kollekció

   A Lush nemrégiben egy elképesztően gyönyörű limitált kiadású kollekcióval rukkolt elő, amelynek darabjai a mellett, hogy vidám, virágos csomagolásúak még öntartósítók is.
  Hogy mi is az az öntartósítás? 

"Szakértő módon kiegyensúlyozott formula, mely természetes tartósítószerekkel őrzi meg a tisztaságát."

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a termékek csak természetes tartósítószereket tartalmaznak, mint például a kaolin, a glicerin és a méz. Ezeknek az összetevőknek a felhasználásával lehetséges olyan termékeket előállítani, melyek egyáltalán nem igényelnek szintetikus tartósítószereket. A szintetikus tartósítószerek elhagyása pedig egyaránt hasznos nekünk és a környezetnek is. 


   Én 3 darabot teszteltem most a kollekcióból: egy arc- és testradírt, egy kéz- és testápolót és egy arc- és testpakolást, plusz egy szuper kis textiltáskával is gazdagabb lettem, amit rendszeresen nyúzok a napi bevásárlások alkalmával.    Ocean Salt arc - és testradír

Az Ocean Salt radír egy igazi felüdülést nyújtó termék számomra. A tetején látszó kék, szín, a kellemes citrusos- sós aroma és a benne található sószemcsék mind- mind a ragyogó tengert juttatják az eszembe. Ez nem is véletlen, hiszen a radír egyik fő összetevője ( a vodkában áztatott lime és grapefruit mellett) a portugált tengerpart ásványi anyagokban gazdag sója.
Forró napokon, amikor amúgy is nagyon sokat izzadok és e miatt nagyon elnehezültnek érzem a bőröm, mindig ehhez nyúlok mostanság.
Már a tégely kinyitásakor, mikor megcsap a hűs, citrusos illat, elkezdődik számomra a felfrissülés. Ilyenkor a lelkem máris megpihen. Miután pedig egy bőséges adaggal átdörzsölöm a testem a bőröm is fellélegzik és teljesen új embernek érzem magam.   Dream Cream kéz- és testápoló

A kék kamilla és a levendula valami elképesztően természetközeli illatot alkot ebben a krémben, melytől azonnal egy vadvirágos mezőn érzem magam.
Teszik, hogy nagyon könnyen beszívódik mégis maximálisan tápláló érzést és hosszan tartó illatot hagy maga után.
Ősszel, amikor mindenkinek sokkal szárazabb a bőre nagyon jó szolgálatot tesz.
   Mask of Magnaminty arc -és testpakolás

Shrek és Fiona végre megérkeztek a fürdőszobádba is!
Ha felkened ezt a borsmentás - mézes maszkot pár percre te magad is egy vicces kis ogrévé válhatsz.
Aztán mikor lemosod ismét királylány lesz belőled, ráadásul szupertiszta és lehűsített arccal.
Borsmenta tartalmának köszönhetően ugyanis a Mask of Magnaminty kellemes, bizsergetően hűs érzést hagy maga után, ami üdítő egy fárasztó nap után.    Összességében tehát egyetlen egy rossz szót sem tudok mondani, a Lush ezen 3 termékéről. Imádom őket, mert izgalmasak, isteni az illatuk és nagyon -nagyon hatékonyak.
Csaplatok le rájuk ti is, amíg még tudok!