Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Virágba borult Lush kollekció

   A Lush nemrégiben egy elképesztően gyönyörű limitált kiadású kollekcióval rukkolt elő, amelynek darabjai a mellett, hogy vidám, virágos csomagolásúak még öntartósítók is.
  Hogy mi is az az öntartósítás? 

"Szakértő módon kiegyensúlyozott formula, mely természetes tartósítószerekkel őrzi meg a tisztaságát."

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a termékek csak természetes tartósítószereket tartalmaznak, mint például a kaolin, a glicerin és a méz. Ezeknek az összetevőknek a felhasználásával lehetséges olyan termékeket előállítani, melyek egyáltalán nem igényelnek szintetikus tartósítószereket. A szintetikus tartósítószerek elhagyása pedig egyaránt hasznos nekünk és a környezetnek is. 


   Én 3 darabot teszteltem most a kollekcióból: egy arc- és testradírt, egy kéz- és testápolót és egy arc- és testpakolást, plusz egy szuper kis textiltáskával is gazdagabb lettem, amit rendszeresen nyúzok a napi bevásárlások alkalmával.    Ocean Salt arc - és testradír

Az Ocean Salt radír egy igazi felüdülést nyújtó termék számomra. A tetején látszó kék, szín, a kellemes citrusos- sós aroma és a benne található sószemcsék mind- mind a ragyogó tengert juttatják az eszembe. Ez nem is véletlen, hiszen a radír egyik fő összetevője ( a vodkában áztatott lime és grapefruit mellett) a portugált tengerpart ásványi anyagokban gazdag sója.
Forró napokon, amikor amúgy is nagyon sokat izzadok és e miatt nagyon elnehezültnek érzem a bőröm, mindig ehhez nyúlok mostanság.
Már a tégely kinyitásakor, mikor megcsap a hűs, citrusos illat, elkezdődik számomra a felfrissülés. Ilyenkor a lelkem máris megpihen. Miután pedig egy bőséges adaggal átdörzsölöm a testem a bőröm is fellélegzik és teljesen új embernek érzem magam.   Dream Cream kéz- és testápoló

A kék kamilla és a levendula valami elképesztően természetközeli illatot alkot ebben a krémben, melytől azonnal egy vadvirágos mezőn érzem magam.
Teszik, hogy nagyon könnyen beszívódik mégis maximálisan tápláló érzést és hosszan tartó illatot hagy maga után.
Ősszel, amikor mindenkinek sokkal szárazabb a bőre nagyon jó szolgálatot tesz.
   Mask of Magnaminty arc -és testpakolás

Shrek és Fiona végre megérkeztek a fürdőszobádba is!
Ha felkened ezt a borsmentás - mézes maszkot pár percre te magad is egy vicces kis ogrévé válhatsz.
Aztán mikor lemosod ismét királylány lesz belőled, ráadásul szupertiszta és lehűsített arccal.
Borsmenta tartalmának köszönhetően ugyanis a Mask of Magnaminty kellemes, bizsergetően hűs érzést hagy maga után, ami üdítő egy fárasztó nap után.    Összességében tehát egyetlen egy rossz szót sem tudok mondani, a Lush ezen 3 termékéről. Imádom őket, mert izgalmasak, isteni az illatuk és nagyon -nagyon hatékonyak.
Csaplatok le rájuk ti is, amíg még tudok!

 

   

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e