2017. szeptember 20., szerda

Helló ősz!

   Az utóbbi egy hétben nagyon őszies lett az időjárás, így szinte egy pillanat alatt kellett előásni a melegebb pulcsikat a szekrény mélyéről.
Legtöbbünknek ebben az időszakban az okozza a legnagyobb gondot, hogy hogy alakítsunk ki olyan szettet, mely elég meleg a reggeli és esti órákban, de nem sülünk meg benne dél körül, amikor még kellemes melegen süt a nap.


 
 Erre a problémára szerintem a legjobb egy puha, kötött kardigán ami kellemesen átmelegíti a testünket, miközben sétálunk a munkába és komótosan kortyolgatjuk a termoszos reggeli kávénkat a bágyadt napsütésben.
A legjobb, ha valamilyen közepes vastagságú, sűrű kötésű darabot választunk, mert ezek jól tartják a meleget. Ha megvan a megfelelő, akkor már csak egy egyszerű pólót és egy nadrágot kell felkapnunk hozzá, majd az egészet fejeljük meg egy magassarkúval és pár stílusos ékszerrel.


  Az én kék, Bonprixtől rendelt kardigánom a különleges fekete szegélyével engem egy az egyben Audrey Hepburn stílusára emlékeztet, így igyekeztem ennek jegyében kiválasztani hozzá a kiegészítőket.  Végül egy fekete- fehér klasszikus fülbevaló, egy egyszerű gyöngy karkötő és egy kicsit feltűnőbb, de mégis elegáns gyűrű mellett döntöttem, mely egyébként nagyon jól passzol az arany színű láncos kistáskához.
 A póló egyedi, kávés mintájáról viszont nem akartam elvonni a figyelmet, így a nyaklánc viselésétől most eltekintettem.  A cipő szintén klasszikusnak mondható piros színével és enyhén hegyes orrával.

  A nadrágról viszont ejtenék még pár szót.
Évek óta velem van ez a fekete szaténnadrág és mindig hű társam volt. Volt velem már színházban, moziban, randin és csajos kószáláson a városban. Mindenhol megállja a helyét és mindennel könnyen kombinálható. Még most, amikor a divat változik, akkor képes megújulni. Mert ugye most a bokavillantás a nyerő. De hű nadrágomnak nem túl feszes a szára, így reggel a hidegben normál módon hordom, ám amikor kicsit melegszik az idő csak hajtok a szárán kettőt és máris kész a trendi bokavillantás. Ráadásul így nyerek egy plusz kis felületet ami szellőzhet és nem fogok teljesen megsülni a déli melegben.
Azt gondolom nektek is érdemes átnézni a szekrényeteket és megvizsgálni, hogy melyik nadrágotokkal hajthatjátok végre ezt a kis fashion hack-et.

  Szóval kardigánokat fel és próbáljátok meg magatokba szívni a napocska utolsó sugarait, mert pár hónap múlva vissza fogjuk mi még sírni ezeket a kicsit hűvös, de napütéses reggeleket.   

Kardigán, póló: Bonprix

Ékszerek: Rossetti Bizsu 

Utazó pohár: Starbucks

Táska: Paco Rabanne