2017. szeptember 29., péntek

Nyárbúcsúztató outfit

   Azt hiszem, az elmúlt hét esős, hideg és szeles időjárásának tükrében végleg búcsút mondhatunk az idei nyárnak. Ideje előkapni a takarókat, a pulcsikat, az őszi dekorációkat és testben és lélekben felkészülni a ránk váró hosszú, hideg hónapokra.

  Én is feltöltöttem már a forró ital készletem, túl vagyok már az első sütőtök sütésen és az első forralt boron is, de még mielőtt nagyon belesüppednék az őszi hangulatba, szeretném méltóképpen lezárni a nyarat egy outfittel, amit az egyik kedvenc helyemen, a keszthelyi kastélynál fotóztunk.
Nem tudatos outfit fotózás volt ez. Csak kirándultunk, élveztük a napsütést és a gyönyörű környezetet, a szerelmem pedig ezerrel lőtte a fotókat. Később, amikor visszanéztem őket, meglepve láttam, hogy ebből bizony összeállhatna egy jó kis blogbejegyzés, mert az akkori szettem szinte minden darabja jól be lett mutatva a képeken.  Amikor a Hévízi wellnessre csomagoltunk és szóba került, hogy az ott töltött napok valamelyikén kiruccanhatnánk Keszthelyre is, azonnal felötlött bennem a gondolat, hogy vihetnék valami nagyon hercegnős szettet is, ám ezt az ötletet bőröndöm és a csomagtartó szűkössége végül felülírta.
De azért az elvitt ruhadarabokból próbáltam összeállítani egy olyan szettet, mely valamilyen szinten passzol a környezethez ám mégis kirándulásbarát.  Így esett a választásom erre a kék, ejtett vállú, fodros felsőre, ami szerintem a nyaram egyik legjobb vétele volt, mert a mellett, hogy csinos, nagyon kényelmes is.

   Fehér térdnacit párosítottam, hozzá, ami tökéletesen harmonizált a felső fehér mintájával. Bár maga a fehér nadrág elég kényes darab, de ha csak a városban turistáskodunk és nem tervezünk hegyet mászni vagy az erőben kószálni, akkor azt hiszem nyugodt szívvel felvehetjük.


Mindehhez pedig egy vékony pántos, lapos szandált kaptam fel, amiben a világból is ki tudnék sétálni.

  Kiegészítőnek a jelenlegi legnagyobb kedvenceimet választottam: kék lencsés, cicás napszemüveget, sima fekete chokert és piros rúzst.


  Mivel a reggelek már igen hűvösek, így felkaptam egy farmer dzsekit is, amit később a derekamra kötve viseltem tovább.

    Hogy tetszik nektek ez a szett? Viselnétek hasonló összeállítást?