Ugrás a fő tartalomra

Nyárbúcsúztató outfit

   Azt hiszem, az elmúlt hét esős, hideg és szeles időjárásának tükrében végleg búcsút mondhatunk az idei nyárnak. Ideje előkapni a takarókat, a pulcsikat, az őszi dekorációkat és testben és lélekben felkészülni a ránk váró hosszú, hideg hónapokra.

  Én is feltöltöttem már a forró ital készletem, túl vagyok már az első sütőtök sütésen és az első forralt boron is, de még mielőtt nagyon belesüppednék az őszi hangulatba, szeretném méltóképpen lezárni a nyarat egy outfittel, amit az egyik kedvenc helyemen, a keszthelyi kastélynál fotóztunk.
Nem tudatos outfit fotózás volt ez. Csak kirándultunk, élveztük a napsütést és a gyönyörű környezetet, a szerelmem pedig ezerrel lőtte a fotókat. Később, amikor visszanéztem őket, meglepve láttam, hogy ebből bizony összeállhatna egy jó kis blogbejegyzés, mert az akkori szettem szinte minden darabja jól be lett mutatva a képeken.  Amikor a Hévízi wellnessre csomagoltunk és szóba került, hogy az ott töltött napok valamelyikén kiruccanhatnánk Keszthelyre is, azonnal felötlött bennem a gondolat, hogy vihetnék valami nagyon hercegnős szettet is, ám ezt az ötletet bőröndöm és a csomagtartó szűkössége végül felülírta.
De azért az elvitt ruhadarabokból próbáltam összeállítani egy olyan szettet, mely valamilyen szinten passzol a környezethez ám mégis kirándulásbarát.  Így esett a választásom erre a kék, ejtett vállú, fodros felsőre, ami szerintem a nyaram egyik legjobb vétele volt, mert a mellett, hogy csinos, nagyon kényelmes is.

   Fehér térdnacit párosítottam, hozzá, ami tökéletesen harmonizált a felső fehér mintájával. Bár maga a fehér nadrág elég kényes darab, de ha csak a városban turistáskodunk és nem tervezünk hegyet mászni vagy az erőben kószálni, akkor azt hiszem nyugodt szívvel felvehetjük.


Mindehhez pedig egy vékony pántos, lapos szandált kaptam fel, amiben a világból is ki tudnék sétálni.

  Kiegészítőnek a jelenlegi legnagyobb kedvenceimet választottam: kék lencsés, cicás napszemüveget, sima fekete chokert és piros rúzst.


  Mivel a reggelek már igen hűvösek, így felkaptam egy farmer dzsekit is, amit később a derekamra kötve viseltem tovább.

    Hogy tetszik nektek ez a szett? Viselnétek hasonló összeállítást?

   


 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e