Ugrás a fő tartalomra

Termékek amik nem váltak be #2

   Szerencsére ritkán kerül ki ilyen bejegyzés a blogra, mert valahogy akkor mázlim van, hogy csak nagyon ritkán futok bele olyan termékekbe amik egyáltalán nem jönnek be nekem.

Most viszont ismét összegyűlt egy adag, így belevághatunk a "Nem vált be termékek" második részébe.

   1. Helia D micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendő

Nagyjából egy évvel ezelőtt jutottam hozzá ehhez a micellás kendőhöz, ami valamelyik magazinhoz volt csomagolva. Nagyon örültem neki, mert praktikusnak találtam a kendős megoldást. Így könnyen magammal vihettem bárhová, nem kellett attól tartani, hogy kifolyik a táskámban és eláztat mindent.
De engem már az első használat után sem győzött meg. Ennek ellenére használtam még egy jó darabig remélve, hogy talán csak túl nagy elvárásokkal ugrottam neki a dolognak és a rendszeres használta után majd tisztábban fogok látni mindent. Ám a véleményem nem változott.
Hiába ígértek a termékleírásban sminkeltávolítást és tisztítást ezek egyike sem valósult meg igazán számomra. A sminket még csak-csak eltávolította nagyjából, bár sokszor volt az az érzésem, hogy csak mázolom vele össze-vissza, de a tisztítás részéből már semmit nem éreztem. Használat után pedig nem a megszokott tiszta arc érzésem volt tőle. Még akkor sem amikor egymás után 2 kendőt használtam el, egyet a sminklemosáshoz, egyet a tisztításhoz





    2.  Avon Anew Vitale szemkörnyékápoló

Eddig soha nem használtam külön szemkörnyékápolót. Meg sem fordult a fejemben, hogy szükségem lenne ilyesmire, egészen pár hónappal ezelőttig. Ekkor kezdtem el érezni először, hogy ennek az érzékeny területnek külön ápolásra van szüksége, mert a szokásos esti arcápolási rutinom után szinte kiáltott a bőröm valamilyen krém után. Ekkor szereztem be az Avonnál kapható Anew szemkörnyékápolót, amiben nagyon bíztam, tekintve, hogy nem az olcsó kategóriás termékek közé tartozik. De már az első használatnál csalódnom kellett. Nem tudom, hogy milyen anyag vagy adalék van benne, de amint bekentem vele a szemkörnyékem azonnal elkezdett tőle könnyezni a szemem és legalább egy percen keresztül abba sem hagyta. Szóval akkor eldöntöttem, hogy én ezt még egyszer tuti nem vállalom be. Bár utólag nézve a hatása jó volt, mert remekül hidratálta ezt az érzékeny területet, de nyilván nem tesz jót a szemnek, ha ilyen durva, könnyező hatást vált ki.






   3. Kneipp - Tökéletes kikapcsolódás fürdőkristály

Imádok minden olyan fürdő cuccot ami színessé, illatossá vagy habossá teszi a fürdővizem. Mondhatni függő vagyok ilyen téren, ezért ez az a termékkategória ami a legtöbbször átfut a kezemen márkára való tekintet nélkül.
Korábban nagyon sok jót hallottam a Kneipp termékeiről, ezért jó pár hónappal ezelőtt beszereztem belőle párat. Voltak köztük nagyon hatásosak is, de a tökéletes kikapcsolódás, citromfüves fürdőkristály nagyon leszerepelt nálam. Az illata leginkább a szúnyogrisztóra emlékeztet, így fürdés közben inkább zavart, mint nyugtatott. Ha lehunytam a szemem ismét a harmadik osztályos iskolai táborozáson éreztem magam. Az volt életem első tábora és nem távoztam túl jó élményekkel onnan, így nem is szívesen emlékszem vissza rá.
Lehet, hogy ennek az illatnak írható a számlájára az is, hogy a lazító hatását sem éreztem. Pedig betartottam az előírt fürdési időt, szóval a kádból kiszállás után eldöntöttem, hogy ez a fürdőkristály biztosan nem lesz oszlopos tagja az esti relaxálós rutinomnak.





   4. Avon Mark szaténos, matt hatású körömlakk

A Mark nemrégiben rukkolt elő a különleges szaténos- matt körömlakk kollekcióval, mely 6 igazán nyári árnyalatban kapható.
Nekem a Pampered Princess árnyalatot volt szerencsém kipróbálni, ami egy picit erőteljesebb ciklámenes szín.
Már felvitelkor éreztem, hogy ez nem lesz az én körömlakkom. 3 réteg kellett hozzá, hogy tökéletesen fedjen. Száradás után jelenik meg egyébként a várt szaténos- mattos hatás, ami nagyon különleges. Matt de mégis olyan kis selymes. Igazán elmagyarázni nem lehet, ezt mindenképpen látni kell. A szépsége ellenére viszont a tartóssága nagyon gyenge. Nekem konkrétan a nap végére már le is pattogzott a körmöm végéről. Pedig nem mosogattam vele és semmi olyan extrém tevékenységnek nem tettem ki. A lábaimon ugyanez volt a helyzet. Pedig az egy olyan terület, ahol a legtovább bírják a lakkok és csak azért kell őket lemosni, mert már lenőtt.
Szóval a csudiszép szaténos- mattos hatás ellenére sem a fedéssel sem a tartóssággal nem voltam megelégedve ennél a körömlakknál.






 Ezek lennének az én "nem vált be" listám szereplői. Ti használtatok mostanában olyan terméket ami nagyon nem jött be nektek?




Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,