Ugrás a fő tartalomra

5 alapdarab, ami minden férfi szekrényében ott kell legyen

    Tudom, tudom, hogy ez egy női blog, de ismerjük be, hogy mi nők legalább annyit foglalkozunk párunk ruhatárával, mint a sajátunkkal. Elvégre mégsem mindegy, hogy a hőn szeretett férfi miben lépdel mellettünk az utcán.
Mivel a férfiak többsége (persze tisztelet a kivételnek) a "csak felkapok egy felsőt meg egy nadrágot" típus, így kénytelenek vagyunk mi kézbe venni az irányítást és heves tiltakozások és hisztik közepette berángatni kevesünket egy ruhaboltba, hogy a volt barátnőjétől kapott rémesen ronda felső, amit állandóan nyúz rövid úton a kukába kerülhessen.
De ilyenkor sincs még nyert ügyünk, hiszen pontosan kell tudnunk, hogy mit keresünk, mert a férfi szervezet nem bírja tovább a vásárlást 30 percnél és ha ezt az időintervallumot túllépjük akkor látványosan és durrogva kivonulnak a helységből.

   E jelenet elkerülése miatt azt mondom, hogy érdemes amit csak lehet online vásárlással elintézni és csak a legszükségesebb darabok esetében választani a személyes vásárlást.
Ha tudjuk a megfelelő méretet az alapdarabokat nagyon könnyen megrendelhetjük a netről. Számos férfi divattal foglalkozó webáruház áll hozzá rendelkezésünkre, köztük a legyferfi.hu is, ahol megtaláljuk a legdivatosabb ruhákat párunk számára.

De mik is a férfi gardrób alapdarabjai? Az alábbiakban ezeket gyűjtöttem össze nektek.

   1. Egyszerű pulóver

   Ahogyan a női ruhatárnak a férfinak is az egyik alappillére az egyszínű, kissé karcsúsított pulóver. Hordható önmagában, de ünnepi alkalomkor jól mutat alatta egy ing kihajtott gallérral vagy viselhető laza pólóval a vállra kötve, amolyan matrózos stílusban.
Legjobb ha egy egyszerű és jól kihasználható színt választunk belőle például feketét, sötétkéket vagy mély bordót.


kép forrása: legyferfi.hu

  2. Melegítő szett

   Jó ha akad a szekrényben egy melegítő szett is, ami kirándulás, grillezés vagy egy egyszerű esti séta alkalmával felkapható. 3. A tökéletes farmer

   Ehhez azt hiszem nincs mit hozzáfűzni. Egy jó farmer mindenkinek kell, nemre és korra való tekintet nélkül, hiszen mindennel könnyen párosítható és minden stílusba beilleszthető.


kép forrás: legyferfi.hu


  4. Egyszerű póló

   Pontosan olyan, mint a farmer. Minden stílusba beilleszthető és minden alkalomra megfelel. Zakóval párosítva akár színházba, keresztelőre, farmerrel és tornacipővel kirándulásra vagy kerti partira, térdgatyóval egy könnyed nyári estére.
Ez az egyetlen darab a listán amiből szerintem 3 is elfér egy férfi szekrényében. Egy fekete és egy fehér a különlegesebb szettekhez és egy harmadik szín, ami passzol a párunk ízléséhez. Ez utóbbit a könnyed programokhoz és szettekhez javaslom.

  5. Fürdő gatyó

   Szintén olyan darab amiből minden férfinak kell egy tökéletes, korra való tekintet nélkül. A lényeg, hogy a mintája és a színe passzoljon a párunk egyéniségéhez és a fazonja kényelmes legyen számára.


 Ez lenne hát a férfi alap ruhatár. Ti ki tudnátok még egészíteni valamivel a listát?Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Top 3 török sorozat

   Még mindig dübörög a Szulejmán láz, a nemrégen debütált Szultána pedig csak még tovább növeli a török sorozatok rajongóinak számát. Mások ezek, mint a korábban megszokott Dél- amerikai sablonos forgatókönyvű limonádék. Sokkal izgalmasabbak, kiszámíthatatlanabbak és a karakterek is szuperek.    Ma az 3 kedvencemet szedtem össze belőlük. Ezek többsége még nem ment egyik magyar tévécsatornán sem, így csak feliratosan érhetők el a részek, de szerintem megéri belekezdeni.     1. Az éjszaka királynője Meryem Uzerli új sorozata, ami már látható az Izaura Tv-n. Rövidke, mindössze 35 részes eredetileg (de gondolom jó magyar szokáshoz híven ezt is ezer darabra darabolják majd), mivel Törökországban nem volt nagy sikere. Szerintem viszont zseniális. Elképesztően jó színészek játszanak benne, nagyon érdekesek a karakterek és maga a történet is fordulatos.   A főszereplő Selin (Meryem Uzerli) és Kartal. Kartal kiskorában elveszíti édesapját, így Aziz, apja egyik barátja fogadja örök