2017. augusztus 28., hétfő

5 alapdarab, ami minden férfi szekrényében ott kell legyen

    Tudom, tudom, hogy ez egy női blog, de ismerjük be, hogy mi nők legalább annyit foglalkozunk párunk ruhatárával, mint a sajátunkkal. Elvégre mégsem mindegy, hogy a hőn szeretett férfi miben lépdel mellettünk az utcán.
Mivel a férfiak többsége (persze tisztelet a kivételnek) a "csak felkapok egy felsőt meg egy nadrágot" típus, így kénytelenek vagyunk mi kézbe venni az irányítást és heves tiltakozások és hisztik közepette berángatni kevesünket egy ruhaboltba, hogy a volt barátnőjétől kapott rémesen ronda felső, amit állandóan nyúz rövid úton a kukába kerülhessen.
De ilyenkor sincs még nyert ügyünk, hiszen pontosan kell tudnunk, hogy mit keresünk, mert a férfi szervezet nem bírja tovább a vásárlást 30 percnél és ha ezt az időintervallumot túllépjük akkor látványosan és durrogva kivonulnak a helységből.

   E jelenet elkerülése miatt azt mondom, hogy érdemes amit csak lehet online vásárlással elintézni és csak a legszükségesebb darabok esetében választani a személyes vásárlást.
Ha tudjuk a megfelelő méretet az alapdarabokat nagyon könnyen megrendelhetjük a netről. Számos férfi divattal foglalkozó webáruház áll hozzá rendelkezésünkre, köztük a legyferfi.hu is, ahol megtaláljuk a legdivatosabb ruhákat párunk számára.

De mik is a férfi gardrób alapdarabjai? Az alábbiakban ezeket gyűjtöttem össze nektek.

   1. Egyszerű pulóver

   Ahogyan a női ruhatárnak a férfinak is az egyik alappillére az egyszínű, kissé karcsúsított pulóver. Hordható önmagában, de ünnepi alkalomkor jól mutat alatta egy ing kihajtott gallérral vagy viselhető laza pólóval a vállra kötve, amolyan matrózos stílusban.
Legjobb ha egy egyszerű és jól kihasználható színt választunk belőle például feketét, sötétkéket vagy mély bordót.


kép forrása: legyferfi.hu

  2. Melegítő szett

   Jó ha akad a szekrényben egy melegítő szett is, ami kirándulás, grillezés vagy egy egyszerű esti séta alkalmával felkapható. 3. A tökéletes farmer

   Ehhez azt hiszem nincs mit hozzáfűzni. Egy jó farmer mindenkinek kell, nemre és korra való tekintet nélkül, hiszen mindennel könnyen párosítható és minden stílusba beilleszthető.


kép forrás: legyferfi.hu


  4. Egyszerű póló

   Pontosan olyan, mint a farmer. Minden stílusba beilleszthető és minden alkalomra megfelel. Zakóval párosítva akár színházba, keresztelőre, farmerrel és tornacipővel kirándulásra vagy kerti partira, térdgatyóval egy könnyed nyári estére.
Ez az egyetlen darab a listán amiből szerintem 3 is elfér egy férfi szekrényében. Egy fekete és egy fehér a különlegesebb szettekhez és egy harmadik szín, ami passzol a párunk ízléséhez. Ez utóbbit a könnyed programokhoz és szettekhez javaslom.

  5. Fürdő gatyó

   Szintén olyan darab amiből minden férfinak kell egy tökéletes, korra való tekintet nélkül. A lényeg, hogy a mintája és a színe passzoljon a párunk egyéniségéhez és a fazonja kényelmes legyen számára.


 Ez lenne hát a férfi alap ruhatár. Ti ki tudnátok még egészíteni valamivel a listát?