2017. július 19., szerda

Szülinapi kívánságlista 2017

   Hamarosan megint elérkezik a születésnapom, így szokásomhoz híven megosztom veletek vágyaim tárgyainak listáját.
Csapjunk is bele!

   1. Arany Menta

  Listám élén egy nyíregyházi üzlet termékei állnak.
Nagyon régóta szemezek az Herba Doctor Arany Menta nevű termékcsaládjával, ami több szempontból is vonzó számomra.
Először is, mert nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, tartósítószereket, parabéneket és a termékeket a készítési folyamat során nem tesztelik állatokon. Ezek olyan dolgok amikkel máris sokat tehetünk az állatokért és saját magunkért is.
De a termékek hatása az ami igazán megfogott. Az Arany Menta család tagjainak többek között gyulladáscsökkentő, fájdalomcsökkentő és nyugtató hatásuk is van, ami különösen vonzó számomra, hiszen a pánikbetegség miatt vannak még feszült időszakaim. Talán ezek a termékek segítenek majd az ilyen napokon jobban ellazulni.
 Legeslegjobban az Arany Menta tusfürdőre, az olajra és a testbalzsamra vágyom.

   2. Patricia Gucci - Gucci - Egy sikeres dinasztia története

  Ez nem is egy második pont, inkább egy holtversenyes elsőnek számít, mert Patricia Gucci könyvére legalább annyira vágyom, mint az előbb említett Arany Mentára. Nagyon sok jót hallottam a könyvről és a leírása így nagyon tetszik, így alig várom, hogy a kezembe foghassam és elmerülhessek a lebilincselő történet részleteiben.   3. Ferencz Judit: Stílusteremtés nőknek 10 lépésben

   Listám következő pontján ismét egy érdekes olvasmány áll. Ferencz Judittal és könyvével először az Üzletanyu konferencián találkoztam, ahol volt alkalmunk váltani is pár szót. Akkor mesélt nekem arról, hogy milyen hosszú ideig tartó, alapos munkával állította össze ezt a stíluskalauzt. Imádom a maximalistákat, így már akkor csiklandozni kezdte a fantáziámat ez a könyv. Az érdeklődésem pedig csak tovább fokozta az a tény, hogy Judit, a szokásos évszakos besorolásnál nem csak a szem, bőr és hajszínt vette figyelemben, hanem a lelki tényezőket is.
Izgalmasan hangzik ugye? Ebből a könyvből biztos, hogy nagyon-nagyon sokat tudnék tanulni.

   4. Ziaja csomag

   A korábbi Ziaja kívánságlistában már említettem, hogy mennyire szeretném kipróbálni a Manuka fa pórusösszehúzó termékeket, így a szülinapi kívánságlistámon is helyet kap egy ilyen ajándékcsomag, amely egy arctonikot, egy gélt és egy nappali krémet tartalmaz.   5. Lush Rosie csomag

   Tavaly Lush Spa csomagot kaptam szülinapomra, amit egyszerűen imádtam, mert minden meg volt benne ami egy kellemes, lazulós estéhez kell.
Idén szintén egy csomagot néztem ki, ami a Rosie névre hallgat és szuperül illik egy kényeztető szülinapi estéhez. Van benne habfürdő, testkondicionáló, samponkorong, fürdőbomba és tusfürdő. Legjobban a samponkorongra vagyok kíváncsi, mert ez az egyik olyan Lush termék amit még nem próbáltam és nagyon érdekelne mind a hatása, mind pedig a nem megszokott állaga.   6. Festőparty -Mandala a festővásznon

   Listám utolsó pontja nem egy tárgy, inkább egy élmény. Bár jóval később lesz, mint a szülinapom, de annyira oda vagyok érte, hogy azt sem bánom, ha sokat kell várni rá.
Imádok mandalákat rajzolni. De a mandalafestéssel még hadilábon állok. A Sárhidai Zsófia által szervezett eseménynél viszont kiemelik, hogy kezdőknek szól, így azt gondolom, itt nagyon sokat fejleszthetném ezen tudásom. Nem beszélve arról, hogy zseniális videóanyag lenne belőle.
A kész művemet elhozva és a lakásban kirakva pedig örök élménnyé válna.

  Az eseményt egyébként az alábbi linken találjátok:
Festőparty -Mandala a festővásznon

  Hát ez lenne az én kis álom listám. :D
Ha már csak egy tétel teljesül belőle végtelen boldog leszek. <3