Ugrás a fő tartalomra

OUTFIT: Kell egy kabát

   Be kell valljam, erős a gyanúm rá: télikabát függő vagyok.
Minden szezon elején ellenállhatatlan vágy tör rám, hogy beszerezzek egy új darabot.
Amióta pedig az utunk keresztezte egymást a Bonprix-vel ez a dolog csak egyre fokozódik. 

   Jó 10 évvel ezelőtt még az 1 télikabátos fazon voltam, most pedig már legalább 5-6 lóg belőle a szekrényemben.
Valahogy mindig kell belőle egy hosszabb, egy pirosabb, egy rövidebb, egy melegebb, egy elegáns.... most pedig épp egy sportosabb.
Tudjátok, egy olyan hosszú, ami nem túl bundás belül, de mégis jól szigetel, hogy el tudjak menni benne túrázni és ne akadályozzon a mozgásban.   Ha kicsit nagyobbakat kell képni a köveken, akkor alulról fel is lehessen cipzározni és nem ártana, ha lenne kapucnija. Akkor megvédene a széltől és az esőtől is.   Persze azért, mert kirándulunk még nem akarok egy Michelin babára hasonlítani, szóval jó lenne, ha csinos is lenne, meg nem ártana a cipzáras zseb sem, hogyha beleteszek ezt- azt, ne potyogjon ki belőle.
Azt hiszem leopárdmintásban lenne a legjobb. Ahhoz már van táskám....


Ahh! Ez az! Pont ilyenre gondoltam! Kabát:Bonprix

Bokacsizma: Bonprix

Műbőr nadrág: New Yorker

Hátizsák: Primark
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e