Ugrás a fő tartalomra

OUTFIT: Egyszerű basic egy kis masnival

   Vannak dolgok amiket nem kell túlbonyolítani. Egy markáns színű kabát, egy különleges fazonú felső vagy egy egyedi frizura. Ezek mind- mind olyan dolgok, amik nem igényelnek túl sok körítést. Egyszerű, letisztult környezetet kívánnak, ami még jobban kiemeli az egyediségüket. 
Pont ilyen ez a különleges masni táska is, amire a Bagissimo webshopjában bukkantam. 
   Szeretek ilyen meghatározó darabokra építkezni. Szerintem egy jó gardrób 70%- ban basic, 30%- ban egyedi darabokból  kell hogy álljon, így sosem kerülünk olyan helyzetbe, hogy nem tudunk mit felvenni. 
A basic darabok mindenhová megfelelnek, legyen az céges karácsonyi party vagy egyszerű munkanap. Az egyedi darabok viszont megadják megjelenésünknek azt a varázst amitől megjegyezhetőek és igazán alkalomhoz illőek leszünk.

   A fentiék fényében ezt a kis szépséget csakis egyszerű, fekete darabokkal kombináltam. De a bundával azért csempésztem bele némi eleganciát. Így jól érvényesül a táska színe és formája, hogy garantáltan mindenki megcsodálja.

   Egy ilyen gyönyörű olasz bőr táska egyébként karácsonyi ajámdéknak sem utolsó, szóval most, hogy vészesen közeledik a karácsony különösen érdemes körülnézni a Bagissimo webshopban.


Bunda: Háda

Műbőr nadrág: New Yorker

Táska: Bagissimo

Bokacsizma: Deichmann

   

  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü