Ugrás a fő tartalomra

OUTFIT: Egyszerű basic egy kis masnival

   Vannak dolgok amiket nem kell túlbonyolítani. Egy markáns színű kabát, egy különleges fazonú felső vagy egy egyedi frizura. Ezek mind- mind olyan dolgok, amik nem igényelnek túl sok körítést. Egyszerű, letisztult környezetet kívánnak, ami még jobban kiemeli az egyediségüket. 
Pont ilyen ez a különleges masni táska is, amire a Bagissimo webshopjában bukkantam. 
   Szeretek ilyen meghatározó darabokra építkezni. Szerintem egy jó gardrób 70%- ban basic, 30%- ban egyedi darabokból  kell hogy álljon, így sosem kerülünk olyan helyzetbe, hogy nem tudunk mit felvenni. 
A basic darabok mindenhová megfelelnek, legyen az céges karácsonyi party vagy egyszerű munkanap. Az egyedi darabok viszont megadják megjelenésünknek azt a varázst amitől megjegyezhetőek és igazán alkalomhoz illőek leszünk.

   A fentiék fényében ezt a kis szépséget csakis egyszerű, fekete darabokkal kombináltam. De a bundával azért csempésztem bele némi eleganciát. Így jól érvényesül a táska színe és formája, hogy garantáltan mindenki megcsodálja.

   Egy ilyen gyönyörű olasz bőr táska egyébként karácsonyi ajámdéknak sem utolsó, szóval most, hogy vészesen közeledik a karácsony különösen érdemes körülnézni a Bagissimo webshopban.


Bunda: Háda

Műbőr nadrág: New Yorker

Táska: Bagissimo

Bokacsizma: Deichmann

   

  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e