2019. május 31., péntek

Júniusi programajánló

   Nagy örömmel láttam, hogy mennyien kattintottatok az elmúlt hónapban a májusi programajánlóra. Ez megerősített abban, hogy újra jó dolgot vezettem be a blogba. Olyan dolgot amire van igényetek és hasznos információt nyújt számotokra.
Igyekszem majd a jövőben minél nagyobb területre kiterjeszteni a dolgot, hogy minél több város aktuális programját tudjam előrejelezni nektek.
A mostani programajánlót is igyekeztem már ennek szellemében elkészíteni.


Ami biztos, hogy rendezvényekben júniusban sem lesz hiány, viszont ezek jellemzően egy-egy napra tömörülnek, szóval nem lesz egyszerű a választás.

Vágjunk is bele!

  • 1. Flow- nap (Bükfürdő - június 15.)


Ahogy azt a mai facebook videóm leírásában is említettem nektek, tavaly volt szerencsém részt venni az első Flow napon, ami számomra felejthetetlen élményekkel zárult.
Szerintem ez idén sem lesz másképp, hiszen igazi testet- lelket feltöltő programokkal készülnek a szervezők.
Délelőtt a gyönyörű és nagyon hangulatos Kneipp és Nordic Walking parkban kezdődik az esemény, ahol tradicionális hatha jógával, ayurvédikus reggeli falatokkal és meditációval indíthatjuk a napot, valamint lélekszépítő mandalát is festhetünk.


A délután pedig a kicsiké lesz, akik a 4 csillagos Hotel Piroskában próbálhatják majd ki a kifejezetten gyerekek számára összeállított jóga gyakorlatsort.

Mind e mellett pedig, ha már úgyis ott vagyunk, látogassunk el Bükfürdő legjobb helyeire is. Kóstoljuk meg az a Villa Rosato mennyei sütijeit, merítsünk bátorságot és másszuk meg a Kristálytornyot majd csobbanjunk egyet a kellemes izomlazító hatású gyógyvízben is.
Bükfürdőn minden adott a tökéletes feltöltődéshez!

Az eseményről további információkat a facebook event-nél:

https://www.facebook.com/events/544133549324579/

vagy Bükfürdő weboldalán találtok:

https://www.visitbuk.hu/hu/program-reszletek/ii-bukfurdoi-flow-nap
  • 2. Mozgás Éjszakája (Budapest - június 15.)


Tökéletes program igazi sportrajongóknak a Mozgás Éjszakája.
Ezen az eseményen rengeteg sportágat próbálhatunk ki ingyenesen, a salsától egészen a sárkányhajóig.

Az eseményről további infókat és videót (amitől garantálom, hogy megjön a kedvetek) az alábbi linken találtok:

https://nevezes.otprobatokioba.hu/mozgasejszakaja/


  • 3. Szabadtéri jóga a Bujtosi tónál (Nyíregyháza -  június 22.)


Nyíregyházán sem maradhat program nélkül a jóga világnapja, melyet 2015 óta ünneplünk, amikor az ENSZ elismerte annak "holisztikus szemléletét az egészség és a jólét területén".
Reggel 9-től ingyenes jógával várnak mindenkit aki ismeri, űzi vagy csak szemezget ezzel a  testet- lelket feltöltő mozgásformával.

További infókat az alábbi linken találtok:

https://www.facebook.com/events/526981654499685/


  • 4. Múzeumok Éjszakája (Országszerte - június 22.)


Csak említés szintjén hozom fel a Múzeumok Éjszakáját, mert jelenleg elég kevés információt lehet tudni róla, de nem hagyhatom ki a felsorolásból, mert elég jelentős eseménynek számít.
Ha érdekel titeket akkor érdemes folyamatosan figyelgetni a weboldalt, mert állítólag június elején már lesznek fent információk a helyszínekről és a programokról, most viszont még nem sokat tudni róluk.

https://muzej.hu/


  • 5. III. Decathlon Élménypróba ( Nyíregyháza - június 22.)Ez egy igazi szuper program, amire én is be akartam nevezni a tesómmal, de sajnos az élet áthúzta a számításom, így azon a hétvégén nem tudok hazamenni. Ez igazán bosszantó, mert nagyon kipróbáltam volna magam ezen az élménypróbán, ahol egy akadályokkal tarkított 5 km-t kell teljesítenie a versenyzőknek.

A nevezési díjakat és az egyéb infókat megtaláljátok az alábbi linken:

http://elmenyproba.hu/?fbclid=IwAR0dp6Oy7zDEwbjmQTON7lCjHZdb_2qTPQCkWBQ1XFvxNLbvohWSvwNg6IU

  • 6. Hübner Amatőr Strandröplabda Verseny ( Nyíregyháza - június 25.)


Nyíregyháza egyik leglátványosabb eseménye, amikor a városközpont egy része hirtelen homokos tengerparttá változik és megjelennek rajta a lelkes amatőr röpisek.
Idén már 8. alkalommal rendezik meg a versenyt, ahová a látványért és a különleges tengerparti hangulatért is megéri ellátogatni.

A részletes programot az alábbi linken találjátok:

https://www.facebook.com/beachvolleyballinthecity/photos/gm.1268027796685608/2244149915664675/?type=3&theater

   Ti milyen júniusi programokról tudtok még?