Ugrás a fő tartalomra

Oriflame karácsony 2017

   Aki követi a blog Instagram vagy  Facebook oldalát, az láthatta, hogy pár hete részt vettem a Szerelmemmel az Oriflame első karácsonyi blogger eseményén, ami varázslatosra sikerült.  Voltak isteni ételek, gyönyörű, édes finomságok és szuper programok. Én persze mindenből kivettem a részem, így első körben választottam egy dögös rucit az ott felvonultatott darabok közül, majd kaptam egy ünnepi sminket és mindehhez Pásztor László hairstylist készített nekem egy bomba frizurát. Annyira elképesztőre sikerült ez az egész átváltozás, hogy amikor belenéztem a tükörbe leesett az állam. Fogalmam sem volt róla, hogy így is kinézhetek és ez megdöbbentően hatott rám. Mind ruha, mind frizura tekintetében teljesen eltértem a megszokottól és a végeredmény nagyon tetszett. Korábban soha nem vettem fel mélyen dekoltált felsőket, mert úgy éreztem nincsenek hozzá megfelelő adottságaim. Pedig, ahogy majd a jövőben felkerülő képeken is láthatjátok ez egy oltári nagy baromság. Szexisnek éreztem magam és ezen a szuper frizura csak még nagyobbat dobott. Konkrétan beleszerettem ebben a hullámos hajba és már most azt nyomozom, hogy hogyan tudnám elkészíteni otthon magamnak. Remélem megtalálom a megfelelő technikát, aztán már csak a rutint kell megszereznem a tökéletes eredményhez.
Elképesztő volt látni, hogy ilyet is ki lehet hozni belőlem. Az első reakcióm az volt, hogy: "Héj, kislány! Nem tudom ki vagy te ott a tükörben, de azt pontosan tudom, hogy pont ilyen akarok lenni!"
Ez az egész élmény rádöbbentett, hogy milyen keveset tudok még mindig magamról. Ezek szerint van még mindig olyan oldalam amit sosem láttam és csak azt várja, hogy megmutathassa magát.
Szembesültem azzal is, hogy hiába mondom, hogy lépj ki a komfortzónádból én szinte alig tettem ki a lábam belőle az öltözködés terén. Megvannak a szokott kis szettjeim, a rutinból csinált frizuráim és közben csak egy- egy szín van apróság van amivel újdonságot viszek az egészbe.
Pezsdítőleg hatott rám ez az egész élmény. Új lehetőségeket fedeztem fel magamban, amiket a jövőben igyekszem majd kibontakoztatni.
Hálás vagyok az Oriflame csapatának, hogy erről a különleges élményről még fotók is készültek, amik emlékeztetnek majd arra, hogy merjem feszegetni a határaimat, ne féljek az újtól és csak akkor könyveljem el valamiről, hogy nem áll jól nekem, ha már kipróbáltam.


   Ha szeretnétek picit ti is átérezni a ennek a rendezvények a különleges, ünnepi hangulatát és megnézni az átváltozásom, akkor nézzétek meg a róla készült videót!
Kommentben pedig várom a véleményeket!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,