2017. december 11., hétfő

Oriflame karácsony 2017

   Aki követi a blog Instagram vagy  Facebook oldalát, az láthatta, hogy pár hete részt vettem a Szerelmemmel az Oriflame első karácsonyi blogger eseményén, ami varázslatosra sikerült.  Voltak isteni ételek, gyönyörű, édes finomságok és szuper programok. Én persze mindenből kivettem a részem, így első körben választottam egy dögös rucit az ott felvonultatott darabok közül, majd kaptam egy ünnepi sminket és mindehhez Pásztor László hairstylist készített nekem egy bomba frizurát. Annyira elképesztőre sikerült ez az egész átváltozás, hogy amikor belenéztem a tükörbe leesett az állam. Fogalmam sem volt róla, hogy így is kinézhetek és ez megdöbbentően hatott rám. Mind ruha, mind frizura tekintetében teljesen eltértem a megszokottól és a végeredmény nagyon tetszett. Korábban soha nem vettem fel mélyen dekoltált felsőket, mert úgy éreztem nincsenek hozzá megfelelő adottságaim. Pedig, ahogy majd a jövőben felkerülő képeken is láthatjátok ez egy oltári nagy baromság. Szexisnek éreztem magam és ezen a szuper frizura csak még nagyobbat dobott. Konkrétan beleszerettem ebben a hullámos hajba és már most azt nyomozom, hogy hogyan tudnám elkészíteni otthon magamnak. Remélem megtalálom a megfelelő technikát, aztán már csak a rutint kell megszereznem a tökéletes eredményhez.
Elképesztő volt látni, hogy ilyet is ki lehet hozni belőlem. Az első reakcióm az volt, hogy: "Héj, kislány! Nem tudom ki vagy te ott a tükörben, de azt pontosan tudom, hogy pont ilyen akarok lenni!"
Ez az egész élmény rádöbbentett, hogy milyen keveset tudok még mindig magamról. Ezek szerint van még mindig olyan oldalam amit sosem láttam és csak azt várja, hogy megmutathassa magát.
Szembesültem azzal is, hogy hiába mondom, hogy lépj ki a komfortzónádból én szinte alig tettem ki a lábam belőle az öltözködés terén. Megvannak a szokott kis szettjeim, a rutinból csinált frizuráim és közben csak egy- egy szín van apróság van amivel újdonságot viszek az egészbe.
Pezsdítőleg hatott rám ez az egész élmény. Új lehetőségeket fedeztem fel magamban, amiket a jövőben igyekszem majd kibontakoztatni.
Hálás vagyok az Oriflame csapatának, hogy erről a különleges élményről még fotók is készültek, amik emlékeztetnek majd arra, hogy merjem feszegetni a határaimat, ne féljek az újtól és csak akkor könyveljem el valamiről, hogy nem áll jól nekem, ha már kipróbáltam.


   Ha szeretnétek picit ti is átérezni a ennek a rendezvények a különleges, ünnepi hangulatát és megnézni az átváltozásom, akkor nézzétek meg a róla készült videót!
Kommentben pedig várom a véleményeket!