2013. június 26., szerda

Újdonság: a vitaminvíz

        Fontos számomra az egészség, így mindig szívesen próbálom ki az újdonságokat e téren. Az új őrületem most az oly sokat emlegetett viwa vitaminvíz.   Számos celeb is esküszik rá, mint például az Éjjel Nappal Budapest szereplői vagy éppen Debreczeni Zita.


   Én azért örültem különösen ennek az italnak, mert a pánikbetegségem miatt nagyon fontos, hogy rengeteg B vitamint vigyek be a szervezetembe, így a narancsos, maracujás, aloe verás valamint a mangó és maracuja ízesítésűekkel egészítem ki a B vitamin bevitelem az egyébként is szedett kapszulák mellett.
Bár a vörös áfonyás is tartalmazza a szükséges B vitaminokat, de sajnos koffein tartalma miatt tartózkodnom kell tőle, így ennek a ízéről nem tudok véleményt alkotni. De a másik három nekem nagyon ízlett.    Eleinte talán hiányzott belőle némi cukor, de a második üveg fogyasztásánál, már egyáltalán nem éreztem ezt a hiányt. Egyszerűen csak meg kell szokni, hiszen az ízlelőbimbóink teljesen hozzá vannak szokva az egészségtelen agyon cukrozott löttyökhöz.Szóval nekem a mindennapjaim részévé vált a vitaminvíz, aki követi a facebook oldalam az látja is, hiszen több fotómon is szerepel a nedü, mivel mindenhová magammal viszem.Próbáljátok ki ti is, ha valami jót akartok tenni a szervezetetekkel!