Ugrás a fő tartalomra

Újdonság: a vitaminvíz

        Fontos számomra az egészség, így mindig szívesen próbálom ki az újdonságokat e téren. Az új őrületem most az oly sokat emlegetett viwa vitaminvíz.   Számos celeb is esküszik rá, mint például az Éjjel Nappal Budapest szereplői vagy éppen Debreczeni Zita.


   Én azért örültem különösen ennek az italnak, mert a pánikbetegségem miatt nagyon fontos, hogy rengeteg B vitamint vigyek be a szervezetembe, így a narancsos, maracujás, aloe verás valamint a mangó és maracuja ízesítésűekkel egészítem ki a B vitamin bevitelem az egyébként is szedett kapszulák mellett.
Bár a vörös áfonyás is tartalmazza a szükséges B vitaminokat, de sajnos koffein tartalma miatt tartózkodnom kell tőle, így ennek a ízéről nem tudok véleményt alkotni. De a másik három nekem nagyon ízlett.    Eleinte talán hiányzott belőle némi cukor, de a második üveg fogyasztásánál, már egyáltalán nem éreztem ezt a hiányt. Egyszerűen csak meg kell szokni, hiszen az ízlelőbimbóink teljesen hozzá vannak szokva az egészségtelen agyon cukrozott löttyökhöz.Szóval nekem a mindennapjaim részévé vált a vitaminvíz, aki követi a facebook oldalam az látja is, hiszen több fotómon is szerepel a nedü, mivel mindenhová magammal viszem.Próbáljátok ki ti is, ha valami jót akartok tenni a szervezetetekkel!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e