Ugrás a fő tartalomra

Hogyan tartsuk fiatalon bőrünket?

   Bár még nem vagyok olyan idős, hogy a ráncokon kelljen aggódni, de mint mindennél itt is a legfontosabb a megelőzés. Ezért 20 éves kor után már érdemes erre koncentrálni, és itt nem csak az arcunkra kell gondolni, hanem például a dekoltázsra is, hiszen a gyakran hordott push up melltartó hatására csúnya ráncaink alakulhatnak is akár már 25-26 évesen. Korábban azt hittem, hogy ebben csakis a drága krémek tudnak a segítségemre lenni. Ám pár napja láttam egy műsort ami lerántotta a leplet az igazságról.
   A kedvenc csatornámon a LifeNetwork- ön van egy sorozat, a címe: Miből készül valójában - Kozmetikumok. Rengeteg okos tippet lehet belőle szerezni. Itt láttam egy kísérletet, ahol  a legnagyobb márkák ránctalanítóit tesztelték pár hónapig különböző korú nőkön. A végeredményként kiderült, hogy ezek a krémek pontosan ugyanolyanok, mint egy sima hidratáló. Semmilyen más komolyabb hatása nincs a bőrünkre.
 Én korábban használtam a Nive Q10 krémjét, amiről a műsorban kiderült, hogy ugyan tartalmaz Q10-et, de  olyan minimális mennyiségben, ami nem elegendő a bőr fiatalításához.


   De hogyan is tudjuk megállapítani, hogy mennyi Q10 van megvásárolt krémjeinkben? A válasz igen egyszerű: a színe alapján. Ugyanis a Q10 narancssárga színű, így minél narancssárgásabb a krémünk, annál több van benne.
   Végülis a műsor és némi utánaolvasás alapján kiderült, hogy a legesleghatékonyabb bőrfiatalító a 15-ös faktorú naptej.


 
    Úgy hogy én most ezt a módszert alkalmazom a vagyont érő kencék helyett. Elég ha naponta, fürdés, illetve nagyobb izzadás után bekenjük vele a bőrünket. Pár hónap után már látható is az eredmény.
Tehát, fiatalításra fel!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e