Imádom a chipset! A sajtosat, a sósat, a hagymás- tejfölöset.... mindet! Ám azt mindannyian tudjuk, hogy nem valami egészséges és még hizlal is. De ki tudna róla lemondani?
Az alábbiakban a chips egyik egészségesebb alternatíváját szeretném megosztani veletek, ami répából készül.
Hozzávalók:
Tetszés szerinti mennyiségű sárgarépa
olívaolaj
a kedvenc sültkrumpli vagy grill fűszerkeveréked
Hámozd meg a répákat és burgonyahámozóval vágj vékony hosszanti szeleteket belőle. Tedd nylonzacskóba, locsold meg egy kis olivaolajjal és szórd meg a fűszerkeverékkel. Rázd össze alaposan, majd terítsd ki egy sütőpapírral bélelt tepsibe és 200 fokon 15 percig süsd.
Készíthetsz hozzá valamilyen tejfölös mártogatóst is!
Bár tudom, hogy sokan idegenkednek a zöldségek változatos felhasználásától, megéri kipróbálni, mert isteni finom!
Az alábbiakban a chips egyik egészségesebb alternatíváját szeretném megosztani veletek, ami répából készül.
Hozzávalók:
Tetszés szerinti mennyiségű sárgarépa
olívaolaj
a kedvenc sültkrumpli vagy grill fűszerkeveréked
Hámozd meg a répákat és burgonyahámozóval vágj vékony hosszanti szeleteket belőle. Tedd nylonzacskóba, locsold meg egy kis olivaolajjal és szórd meg a fűszerkeverékkel. Rázd össze alaposan, majd terítsd ki egy sütőpapírral bélelt tepsibe és 200 fokon 15 percig süsd.
Készíthetsz hozzá valamilyen tejfölös mártogatóst is!
Bár tudom, hogy sokan idegenkednek a zöldségek változatos felhasználásától, megéri kipróbálni, mert isteni finom!