Ugrás a fő tartalomra

Profi fotót mindenkinek!

   Sok kérdés érkezett hozzám azzal kapcsolatban, hogy hogyan vagy éppen kivel csináltatom a fotóimat a blogba és a facebook oldalamra. A megoldás igen egyszerű. A blogban található termék, köröm, ékszer és egyéb képek többségét saját magam csinálom.  Az engem ábrázoló fotókat pedig a Gonzales Photography Studionak köszönhetem.   Az árai igazán jók, hiszen ha valaki utána nézett, az tudhatja, hogy egy 30-40 képes portfólió átlagosan olyan 70.000 forint körül van. Ezzel szemben itt nyitási akcióban csak 15.000 forintba kerül. Ebben benne van  kb. 50 db photoshoppal feljavított tökéletes minőségű kép és a fotózás előtti sminkelés is, hogy tökéletesen nézhess ki a fotókon. Választhatsz, hogy szabadtéri vagy stúdió fotókat szeretnél.
   Ami nekem különösen tetszik, az az, hogy rengeteg kiegészítő közül választhatsz a helyszínen, attól függően, hogy milyen stílusú képeket szeretnél.
Csak néhány ötlet a teljesség igénye nélkül:

   Virágfürdős:   Cukorkás:   Amerikás:   Vidám buborékos:   Játékos tollacskákkal:   Vegas Hangulat:   És természetes itt van pár hagyományos portfólió kép is:
 Szabadtéren is rengeteg az ötlet, hiszen minden helyszín más és más. Egy kis inspirációt azért itt is mutatok.

Kopaszi gát csiniben:
és sportosban:Budai rakpart glamour fényekkel:
A Gellért hegy pedig görög stílusban:


Érdemes ránézni a facebookon is, katt ide az facebook oldalhoz! hiszen ott még számos képet találtok. Szerintem aki csak teheti keresse fel a stúdiót és csináltasson pár fotót magáról, a gyermekéről vagy éppen az egész családról, megörökítve ezzel  életünk legszebb pillanatait.

 
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e